HTML

kritikus tömeg

Teljesen rendszertelenül, ráadásul a logikától vadul elrugaszkodva, az olvasói igényeket messze elkerülve, jellegében politikai, zamatában közéleti, amatőr rálátással az epét termelő hülyékre.

Friss topikok

Linkblog

kisütött a piros nap

2010.09.05. 00:15 rant

- Azok ott mik, kacsák?
- Nem tudom, de van nekik szárnyuk.


A gyenge ellenzék kétségbeesett kondérjában rotálnak az arcok. Új freakek kellenek, lelkesek. Nyolc év sárral kevert vérét nehéz lesz lemosni, de nem lehetetlen. Ezért a képlet úgy fest, hogy zárójel kinyit, vérátömlesztés szorozva a reménnyel, zárójel bezár, mindez a négyzeten, egyenlő süti. Így előtérbe, tehát a kommunikációs csatorna beszélő végére, kipakoljuk a szépséget és a szörnyeteget, hátha. Kezükben pite és a humorzsák kiskátéja.

A két virgonc a nemek felosztásában testvériesen osztozik, mert ilyen ez az országbontó (bomlasztó?) szellemiség. Évekig kordonoztak ősapáik és ősanyáik, mára az már nem dívik. Ellenzékben szar kordonozni, ez már biztos, mert csak otthon lehet. Nyílvánosan jogilag megtámogatott kőzuhatag és harminc nap elzárás. Cserébe illik szimpatikusnak lenni, mert azt mindenhol ér, sőt. Nem csak ér, de jótékony is, még ha továbbra sincs mellé konstruktív tenor. Mert nincs. Nem várat magára, nincs. Elvileg már megérkezett, úgy van, hogy nincs, ezt így próbáljuk meg feldolgozni. Olyan, mint a Sas Kabaré. Folyamatosan szomorú.

Abban a meccsben, amiben a fidesz kúl volt, eredményes, a maszop gyenge és csökött. Nem tud elég hevesen anyázni és komcsizni, a nácizás szelét pedig a lágerstréber nyilasmisi-gyár fogja fel. A kdnp kussolkodva érdeksunnyog, az elempé, nos, mint önmaga súlyosbított paródiája, suttyomban szavazócetliket bugáz a nagyoktól.

A baloldali mélynövésnek nem hatékonyak az újságírói, mert képtelenek logikusan érvelni. Politikusaik hangjai hitelességi impotenciával küzdenek, a partvonalon ácsingózva várják, hogy hol tudnak berohanni a kormány boldogságmásnapos egykapuzásába, hogy azt suttogják: nem szeretnénk, hogy ez így legyen. Valamelyik nap még egy harmatos "Orbán Viktor mondjon le" szignál is kicsúszott valamelyik bátor versenyző szájából, de hamar rájött, hogy a megye háromból mucsai tájszólásban nem érdemes belepicsogni a csempioszlíg döntőjébe.

Nem marad más, mint a szimpátia. A szavazástól tartózkodó massza megnyerése, tehát annak a tetemes tömegnek a mozgósítása, akik jelenlétüket nem ölték májusi forradalomba. Ebben pedig, az újrapufferelt szériában, az ex-átévés Kormos Kata és az eredményességben hívő Török Zsolt játszik fontos szerepet. Remélem, kellemetlen kérdéseknél Katika is kigombol pár blúzgombot, mint a Demcsák. Abban legalább volt valami népjóléti akarat.

video

Szólj hozzá!

Címkék: ellenzék freakek

A bejegyzés trackback címe:

https://dienstag.blog.hu/api/trackback/id/tr102272201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása